Aflevering 4: Het Spotify Model

Luister de Sourcelabs podcasts via Spotify, TuneIn of in je favoriete podcast player.

In deze vierde aflevering van de Sourcelabs podcast hebben Jarno en Stephan een gesprek dat verband houdt met het recent verschenen artikel van Jeremiah Lee over het Spotify Model, met de titel: “Failed #SquadGoals — Spotify doesn’t use the Spotify model and neither should you“.

In de loop van een uur(!) bespreken wij het software delivery proces en de organisatie er omheen en proberen een beeld te krijgen van de echte agility van organisaties, en of het Spotify model daadwerkelijk de oplossing is voor de problemen waar veel (agile) organisaties mee kampen.

Abonneer hier: https://www.sourcelabs.nl/feed/podcast

Feedback, suggesties? Laat een comment achter of stuur een berichtje op twitter: @SRCLBS

Did you enjoy this content? We have got more on the way! Sign up here for regular updates!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *