Kotlin Training: 9 maart 2020

Kotlin for Spring developers

Maandag 9 maart 2020 zal de training Kotlin for Spring developers plaatsvinden op ons kantoor aan de Computerweg 22 in Utrecht.

Ben jij een developer die zelfstandig Java applicaties kan ontwikkelen? Je hebt gewerkt met Spring gebaseerde applicaties en je wilt graag met de programmeertaal Kotlin aan de slag? Dan biedt deze training een gezonde mix tussen een solide theoretische basis en de praktische toepassing van Kotlin in Spring gebaseerde applicaties.

Programma

Theorie

  • Kotlin concepten en programeertaal
  • Presentaties + videos gecombineerde met hands-on opdrachten

Praktijk:

  • Configureren van een (Maven) project met Kotlin
  • Stap voor stap migreren van een Java applicatie naar Kotlin
  • Leer optimaal gebruik te maken van de Kotlin support in Spring (Boot)
  • Schrijven van JUnit 5 tests met Mockito en Kotlin

Wat zeggen eerdere deelnemers over deze training?

“Very nice and educational course that brings you quickly to a high level in terms of Kotlin knowledge, and sufficient starting points to expand your knowledge even further. Also nice that the course leaders were very skilled and could draw on their own work experience with Kotlin.”

“Exceeded expectations, highly recommendable!”


Wat biedt deze training jou?

De opgedane theoretische en praktische kennis zouden voldoende houvast moeten bieden om zelfstandig met Kotlin aan de slag te kunnen gaan in je eigen projecten. Je krijgt van ons een cheatsheet en een repository met code voorbeelden als naslag materiaal.

Is deze training gratis?

We rekenen 495,- exclusief btw voor deze training per deelnemer. Parkeren, drankjes en lunch zijn inbegrepen

Over de trainer

Stephan Oudmaijer werkt al ruim 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van Java gebaseerde (web) applicaties. Hij heeft in zijn loopbaan gewerkt in diverse rollen waaronder (lead) developer, software architect, scrum master en is sinds 2017 mede eigenaar en oprichter van Sourcelabs B.V.

Naast een flinke dosis aan praktische kennis vindt Stephan het enorm leuk om zijn kennis te delen met vakgenoten. Al sinds 2003 is Stephan actief bezig met het ontwikkelen en geven van trainingen.

Naast zijn passie voor Java is zijn voorkeursprogrammeertaal op dit moment Kotlin. Stephan werkt al met Kotlin sinds versie 1.0 aan productie systemen voor klanten als bol.com en heeft veel ervaring met Spring gebaseerde backend systemen gebouwd in Kotlin.

Aanmelden?

Stuur een mail naar info@sourcelabs.nl of neem contact met ons op.

Did you enjoy this content? We have got more on the way! Sign up here for regular updates!