Kotlin meetup video’s online!

Was je erbij tijdens onze meetup van 13 November met Hadi Hariri en Joost de Vries en wil je graag de talks nog een keer ervaren? Of kon je niet komen door de problematiek op het spoor of vanwege andere omstandigheden? We got your back, Jack! We hebben tijdens de avond video-opnamen gemaakt en deze (met enige vertraging, helaas) op Youtube geplaatst!

Hadi Hariri legt uit hoe Ktor werkt

De video’s zijn te vinden op ons nieuwe Youtube kanaal of bekijk ze embedded hieronder. We wensen je veel kijkplezier toe, en zien je graag in levenden lijve op onze volgende meetup! Wij willen ook onze toekomstige meetups op video gaan vastleggen, dus hou dit kanaal vooral goed in de gaten.

Tevens maken wij nog even graag van de gelegenheid gebruik om de winnaars van de Google Home Mini’s die we verloot hebben te feliciteren. We horen graag welke gave dingen je ermee gedaan hebt (zelfs al is het niet meer dan luisteren naar het weerbericht).

Did you enjoy this content? We have got more on the way! Sign up here for regular updates!