Training: Kotlin for Spring developers

Op donderdag 7 november was de training “Kotlin for Spring developers” bij Sourcelabs B.V. op kantoor. In de ochtend stonden de basics van de programmeertaal Kotlin centraal. Theorie werd hierbij afgewisseld met korte opdrachtjes. In de middag hebben de deelnemers in workshop vorm kennisgemaakt met de Kotlin ondersteuning in het Spring Framework.

Ondanks het volle programma was er nog voldoende tijd voor het behandelen van vragen. Het leuke van een training geven is dat je er als begeleiding zelf ook altijd veel van leert. Wij hebben er in ieder geval enorm van genoten en wij hopen de deelnemers ook!

Deelnemers in actie

Binnenkort start de inschrijving voor de volgende trainingsdatum. Houd onze meetup pagina in de gaten: https://www.meetup.com/Sourcelabs/events/ We geven deze training overigens ook op lokatie. Interesse? Stuur dan een berichtje naar: info@sourcelabs.nl

Did you enjoy this content? We have got more on the way! Sign up here for regular updates!