Meetup: Spring Boot, Kotlin, Kofu and Coroutines | Bootiful CQRS & Event Sourcing + Axon – 3 juni

Op 18 maart jongstleden stond de Sourcelabs meeting met Allard Buijze van AxonIQ en Sébastien Deleuze van Pivotal in de planning, een meetup die wij hebben moeten annuleren door de terorristische aanslag in Utrecht. Gegeven de omstandigheden de beste beslissing en eentje waar wij nog steeds volledig achter staan.

Wij hebben ons echter direct ook als doel gesteld de meetup opnieuw te willen organiseren, met dezelfde sprekers op een later moment, en dat is gelukt, niet in de laatste plaats dankzij de flexibele houding van onze gasten.

Op 3 juni aanstaande, vanaf 18:00, organiseren wij daarom voor de tweede keer onze meetup: “Meetup: Spring Boot, Kotlin, Kofu and Coroutines | Bootiful CQRS & Event Sourcing + Axon“. Voor meer informatie en inschrijven verwijzen wij naar onze meetup pagina.

Did you enjoy this content? We have got more on the way! Sign up here for regular updates!