Sourcelabs presenteert GraphQL tijdens QNH DevDays

Sourcelabs is door QNH uitgenodigd om een slot te vullen op de interne conferentie die zij ieder jaar organiseren: de QNH devdays. Afgelopen 2 en 3 november kregen ruim 100 medewerkers van QNH en ilionx de kans om zich onder te dompelen in de laatste ontwikkelingen op het gebied software development.

Stephan Oudmaijer heeft een case gepresenteerd, waarin (op versimpelde wijze) een GraphQL implementatie vanaf scratch wordt gebouwd op een manier zoals wij deze ook bij onze klanten hebben gerealiseerd. Wij verwachten dat hij een aantal ontwikkelaars in de zaal zeker heeft weten te prikkelen om zelf eens te kijken naar een dergelijke presentatie.

Leuke sessie, goede interactie met het publiek en leuke discussies tijdens de lunch achteraf. Sourcelabs wil QNH graag nogmaals danken voor de uitnodiging. Wellicht tot volgend jaar!

Bekijk vooral ook even de aftermovie voor een leuke sfeerimpressie.

Did you enjoy this content? We have got more on the way! Sign up here for regular updates!