Sourcelabs gastheer voor TELE2 Hackathon

Sourcelabs teamlid Rick Slot heeft vandaag de hele dag het kantoor in Utrecht bezocht met zijn team van TELE2 voor het doen van een interne hackathon. Het voornaamste doel: meerwaarde creëren voor de business. Ook niet onbelangrijk: heel veel plezier maken en heel veel nieuwe dingen leren terwijl zij hier mee bezig zijn.

Zij hebben aan het einde van de dag indrukwekkende resultaten weten te presenteren. Zo hebben zij de TELE2 chatbot van een stem weten te voorzien met het realiseren van Google Home integratie. Daarnaast hebben zij zich toegelegd op het sterk versnellen van App en Web ontwikkeling door een back-end te ontwikkelen op basis van GraphQL.

Wij hebben onze bezoekers met veel plezier mogen ontvangen en hopen dat zij het goed naar de zin hebben gehad vandaag.

Play Hard
Work Hard
Did you enjoy this content? We have got more on the way! Sign up here for regular updates!