Meetup: GraalVM (and Spring Boot: dream or reality)

Op woensdag 7 november organiseert Sourcelabs zijn volgende publieke meetup in Utrecht!

Wij hebben twee fantastische sprekers weten aan te trekken die ons alles gaan vertellen over GraalVM voor ontwikkelaars en een experimentele wijze waarmee Spring Boot applicaties gebouwd kunnen worden – waarbij het gebruik van annotaties sterk kan worden teruggebracht. Kortom, een avond vol GraalVM, Spring Boot, Spring Fu en Kotlin.

De talks worden verzorgd door Oleg Šelajev (developer advocate voor GraalVM) en Nicolas Frankel (developer advocate for Exoscale). Meer informatie op onze meetup pagina. Tot de 7e!

GraalVM (and Spring Boot: dream or reality)

Wednesday, Nov 7, 2018, 5:30 PM

No location yet.

31 Members Attending

————————————————————————- Developer’s introduction to GraalVM by Oleg Šelajev GraalVM is an integrated, polyglot, high-performance execution environment for dynamic, static, and native languages. It supports Java, Scala, Kotlin, Groovy, other JVM languages, and can run the dynamic scripting languages …

Check out this Meetup →

Did you enjoy this content? We have got more on the way! Sign up here for regular updates!