Sourcelabs hoofdkantoor geopend!

Na een drukke week van klussen, regelen, inrichten en tussendoor toch nog een beetje werken zijn wij er nu helemaal klaar voor! Onze kantoorruimte aan de computerweg 22 te Utrecht is gereed voor gebruik. We kunnen los!

Wij zijn bijzonder trots op onze nieuwe stek — van alle gemakken voorzien en lekker ruim zodat wij comfortabel kunnen werken aan successen voor onze klanten en uiteraard Sourcelabs zelf. Ook nog eens voorzien van een playseat zodat er af en toe ook even die broodnodige ontspanning gezocht kan worden.

Zoals te zien is, voelen wij ons er al helemaal thuis!

Vanaf vandaag zullen wij onze gebruikelijke kwaliteit dus gaan leveren vanuit ons eigen hoofdkantoor. Kom gerust een kijkje nemen! Laat het ons vooraf weten zodat wij de koffie/thee vast klaar kunnen zetten. Tot snel!

Did you enjoy this content? We have got more on the way! Sign up here for regular updates!