Podcasts

voor developers door developers

Aflevering 7: Kotlin user group

In deze aflevering bespreken Stephan, Daniel en Jarno de plannen rondom de officiële Nederlandse Kotlin User Group (NLKUG) en bespreken de uitdagingen bij het maken van content voor de eerste meetup vanuit de NLKUG op 20 april aanstaande.

Aflevering 6: Releasen

In deze aflevering nemen Rick en Jarno het proces van opleveren van software met je door. Waar moet je op letten, welke dingen zijn belangrijk en welke niet? Wij hopen dat dit een leuke aflevering is geworden met voldoende 'food for thought'.

Aflevering 5: Goede Engineers

In deze aflevering van de Sourcelabs podcast hebben Rick en Jarno het over wat volgens hen een software engineer nou echt een goede software engineer maakt. Gebaseerd op jarenlange persoonlijke ervaring en voorkeuren delen zij hun inzichten, welke zeker een basis vormen voor een stevige discussie. Subjectief maar zeker ook informatief!

Aflevering 4: Het Spotify Model

In de loop van een uur(!) bespreken wij het software delivery proces en de organisatie er omheen en proberen een beeld te krijgen van de echte agility van organisaties, en of het Spotify model daadwerkelijk de oplossing is voor de problemen waar veel (agile) organisaties mee kampen.

Aflevering 3: Training

In deze aflevering bespreken Stephan, Jarno en Rick wat er allemaal komt kijken bij het geven van een goede training. Lijkt het je leuk om eens een interne meetup of podcast bij te wonen? Stuur ons dan een berichtje via podcast@sourcelabs.nl of benader ons via twitter @r1cksl0t, @jwalgemoed, @Srclbs, @soudmaijer. Veel luister plezier!

Aflevering 2: Meetings, Meetings, Meetings

In deze aflevering bespreken we meetings en hoe je deze beter kan laten verlopen met behulp van Liberating Structures. Lijkt het je leuk om eens een interne meetup of podcast bij te wonen? Stuur ons dan een berichtje via podcast@sourcelabs.nl of benader ons via twitter @r1cksl0t, @jwalgemoed, @Srclbs. Veel luister plezier! https://www.meetup.com/liberatingstructures/

Aflevering 1: Monitoring, Organisaties en Meer

In deze eerste aflevering behandelen Jarno en Rick verschillende onderwerpen zoals het monitoren van microservices en de organisatie er omheen. Lijkt het je leuk om eens een interne meetup of podcast bij te wonen? Stuur ons dan een berichtje via podcast@sourcelabs.nl of benader ons via twitter @r1cksl0t, @jwalgemoed, @Srclbs. Veel luister plezier!

Luister de Sourcelabs podcast via Spotify, TuneIn of in je favoriete podcast player.