Sinterklaas ♥ Sourcelabs

Als een typisch Nederlands bedrijf kan Sourcelabs natuurlijk niet voorbijgaan aan de verjaardag van Sinterklaas zonder hier ons eigen feestje van te maken. Gelukkig is de Sint een graag geziene gast bij Sourcelabs (onze koffie is bovengemiddeld lekker, en gastvrijheid ongeëvenaard) waardoor hij ook dit jaar niet weer richting Spanje zou kunnen vertrekken zonder een bezoek aan ons kantoor in Utrecht. Vergezeld door zijn beste Pieten werd het weer een gezellige boel.

Zowel ouders als kinderen werden weer verwend door de goede Sint, die eens even lekker de tijd nam om de kinderen aan de tand te voelen over hun gedragingen het afgelopen jaar. Gelukkig was er niemand stout (genoeg) om mee te moeten in de zak naar Spanje. Gerustgesteld werden er weer veel spelletjes gespeeld, cadeau’s uitgepakt en pepernoten gesnoept.

Dank u Sinterklaasje, tot volgend jaar! Met dank aan de strooipieten verheugen wij ons alvast op het doorlopend aantreffen van nog niet eerder ontdekte pepernoten in 2020.

Did you enjoy this content? We have got more on the way! Sign up here for regular updates!