Werken bij Sourcelabs

Impact maken bij de klant – samen beter worden – voor developers door developers

Wat je gaat doen?

Behoeften van onze klanten vertalen naar bruikbare technologie voor tevreden eindgebruikers. Hiervoor is jouw uitstekende IT kennis alleen niet voldoende, om dit voor elkaar te krijgen werk je aan stakeholdermanagement, duidelijke communicatie en vind je samen met je team de juiste oplossing.

Je werkt met agile software development methodieken als Scrum, Lean en Kanban. Welke aanpak de klant ook omarmt, jij beweegt mee. Natuurlijk blijf je in je opdrachten kritisch kijken en meedenken over de effectiviteit van de gekozen methodiek. Continu optimaliseren van processen en kwalitatief de beste software opleveren is jouw doel.

Doordeweeks werk jij op locatie bij de klant of vanuit huis. Tussendoor heb je met je medeontwikkelaars contact via de diverse communicatiemiddelen die wij hiervoor beschikbaar stellen. Iedere vrijdag werken we gezamenlijk vanuit ons kantoor in Utrecht, om samen te kunnen sparren over oplossingen voor de uitdagingen die onze klanten hebben.

 

 

Waarom jij bij ons komt werken?

Kennisdeling en humor zijn wel de voornaamste redenen. Zo zijn opleidingen bij ons breder dan alleen de nieuwste kennis opdoen die je nodig hebt voor je (klant)opdracht. Zo behaalde Tim zijn titel als scrum master, Rick volgde een cursus in verbaal meesterschap en Duncan spijkert zijn kennis vande Nederlandse taal bij, gesponsord door Sourcelabs. Ook technische trainingen horen tot het beschikbare aanbod, wij proberen altijd invulling te geven aan jouw specifieke behoeften.

Maar er zijn meer redenen waarom je bij Sourcelabs wilt werken:

 • Salaris: Marktconform, tussen de € 3000 en € 6000

 • Contract: Direct een contract voor onbepaalde tijd

 • Hardware: Kies zelf wel gereedschap je nodig hebt

 • Werk & privé: 28 vakantiedagen zijn van jou en we streven naar minimaal overwerk

 • Reiskostenvergoeding: Kies zelf jouw vergoeding op basis van OV of auto. 

 • Bonus: Aan het einde van het jaar ontvang je een gegarandeerde bonus op basis van de gewerkte uren

 • Maandelijkse Meetup: Combinatie van kennis delen, ontspanning en goed eten. We houden van lekker eten dus we bezoeken altijd de beste restaurants.

 

Wie jij bent?

Kritisch, sociaal, leergierig. Dat zijn wij en dat ben jij. Je continu willen ontwikkelen, samenwerken en je kennis willen delen past bij jou. Niet alleen met ons als collega’s, maar ook in opdracht voor de klant. Om bij ons te komen werken hoef je nog geen ervaring te hebben in de detachering, maar je bent wel in het bezit van het volgende:

 • HBO diploma

 • Minimaal 3 jaar ervaring met programmeren op het Java ecosysteem

 • Ervaring met bekende frameworks en tools zoals Spring

 • Ervaring in het werken met teams (agile en scrum)

 • Een grote interesse in het leren van nieuwe technologie

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan gerust eens contact met ons op! Bel ons op, stuur ons een mail, of stuur een bericht via whatsapp. Je kunt uiteraard ook eens langskomen bij ons op kantoor. Wij vertellen je graag meer!