Ons team

Maak kennis met Sourcelabs

JARNO WALGEMOED

Co-founder & Agile Software Engineer

“Ervaren, gedreven technisch professional met humor en een aanstekelijk enthousiasme voor zijn vakgebied, gericht op het leveren van hoge kwaliteit en meerwaarde in software en architectuur.”

STEPHAN OUDMAIJER

Co-founder & Agile Software Engineer

“Combinatie van jarenlang opgebouwde diepe technische expertise gekoppeld aan de bijbehorende ervaring van het waarde leveren aan klanten. Kort en krachtig, pragmatisch, doelgericht, no-nonsense, stressbestendig en efficiënt.”

LONNEKE VAN DOESBURG

Executive Assistant

“De organisatorische, professionele duizendpoot. Altijd bereid om te helpen en persoonlijk betrokken. Zorgt ervoor dat er aandacht en tijd is voor binding en gezelligheid! De rots in de branding.”

ARNO KOEHLER

Agile Software Engineer

“In staat snel resultaten te boeken en oplossingen te bedenken voor welke problemen dan ook. Doelgericht en in het bezit van diepgaande technisch kennis. Enthousiast en gemotiveerd. Sociaal, betrokken en open en een prettige persoonlijkheid om mee samen te werken.”

RICK SLOT

Agile Software Engineer

“Diepe technische kennis en de vaardigheid om complexe functionele problemen snel te doorgronden, maken van Rick een echte allrounder die ook communicatief extreem vaardig is. Ook is hij altijd op zoek naar manieren om de effectiviteit van zichzelf en het team te verbeteren.”

DUNCAN CAMPBELL

Agile Software Engineer

“Coding like a gentleman. A friendly developer with a talent for teaching and bringing out the best in his team. Duncan is a hands-on developer with an affection for analysis and a broad interest in all things backend.”

FRANCOIS VAN DER MERWE

Agile Software Engineer

“Francois is geen copy/paste software engineer. Hij weet uitstekend zijn weg te vinden in Java backend services maar durf ook zeker zijn handen vies te maken aan front-end code. Zijn jarenlange ervaring maken hem een waardevolle toevoeging aan elk team. ”